Beschrijving stekken

Op Carptwenty zijn 10 visstekken beschikbaar. Er zijn zowel 1 als 2 persoonsstekken beschikbaar. De stekken zijn zo gepositioneerd dat elke visser voldoende ruimte heeft en op interessante plekken kan vissen. Het bevisbare gebied per stek wordt aangegeven door staafmarkers die geplaatst zijn. Zo is het voor iedere visser duidelijk waar precies gevist mag worden.

Carptwenty visstek 3
Carptwenty visstek 2

Stekken 1 t/m 4 bevinden zich aan de zuidoost kant van Carptwenty. Dit gebied wordt gekenmerkt door een open karakter. Ook is hier een schapenweide aangelegd waar in het hoogseizoen enkele schapen lopen. Op de stekken is een laag basalt split aangebracht om de materialen schoon te houden en het voor de vissers comfortabel te maken. Ook beschikken deze stekken over een stroomaansluiting waar bijvoorbeeld accu’s opgeladen kunnen worden. Om de regenafvoer goed te reguleren is op deze stekken drainage aangebracht. De stekken 1 en 2 zijn goed bereikbaar voor vissers die wat dichterbij de sanitaire voorzieningen willen zitten. Stek 2 wordt verhuurd als eenpersoonsstek. Stekken 3 en 4 kunnen per auto via een extra toegangspoort aan de zuidzijde bereikt worden of per boot vanaf de centrale plaats.

Carptwenty visstek 1
Carptwenty visstek 3

Stekken 5 t/m 6 zijn voor de karpervisser die in alle rust in de natuur wil vissen. Stek 5 is een 2 persoonsstek en stek 6 een 1 persoonsstek. Dit zijn stekken voor doorgewinterde karpervissers die echt even helemaal op zichzelf willen zijn. Deze stekken zijn alleen per boot te bereiken maar geven wel toegang tot een absoluut mooie omgeving om te vissen. Deze stekken zijn voorzien van een plateau met houtsnippers waar de hengels op geplaatst kunnen worden en biedt tevens de mogelijkheid om een boot aan te leggen.

Carptwenty visstek 5
Carptwenty visstek 6

Stekken 7 t/m 9 zijn gelegen in de bosrand aan de noordzijde van Carptwenty. De stekken 7 en 8 zijn 2-persoonsstekken en 9 is een 1-persoonsstek. Deze stekken liggen schitterend in de natuur en zijn langs de oeverzijde bereikbaar. Stekken 7, 8 en 9 zijn allen voorzien van een plateau met houtsnippers waarop de hengels geplaatst kunnen worden.

Carptwenty visstek 7

Stek 10 is gelegen in de bosrand aan de oostkant van Carptwenty. Stek 10 beschikt over een vlak aangelegde stek met daarop een laag basalt split en drainage. Deze stek is geschikt voor mensen die wat dichterbij de sanitaire voorzieningen willen zitten. Tevens is deze stek voorzien van een stroomaansluiting.

Carptwenty visstek 10